Himalayazout nachtlampje

19,95

Deze zoutlampjes geven prachtig warm en natuurlijk licht. Elke lamp heeft een eigen uitstraling en lichtweergave omdat ze bestaan uit een blok himalaya zout. Deze mooie lampjes kun je direct in het stopcontact steken om te gebruiken als een nachtlampje.

Uitverkocht

Beschrijving

Himalayazout nachtlampje

Dit prachtige Himalayazout nachtlampje zorgt voor een prettige atmosfeer. De natuurlijke oranje kleur werkt rustgevend. Dit nachtlampje wordt geleverd inclusief gloeilamp (E14 – 7 Watt). Op het gloeilampje geven wij geen garantie, het wordt gratis mee geleverd bij dit product.

Positieve werking

Het gebruik van een zoutlamp kan positieve effecten hebben op de gezondheid. Een zoutlamp zuivert de lucht omdat de lamp negatieve ionen genereert en positieve ionen (denk aan elektrische apparaten, zoals mobiele telefoons) absorbeert. Door het zuiveren van de lucht, wordt de slaap bevorderd,  en ook kan het een positieve werking hebben op de concentratie, weerstand en energie. Dit zoutlampje is geschikt als nachtlampje.

Extra informatie

Fitting

E14

Aansluitspanning

220 V

Met dimfunctie

Nee

Vragen over dit product

Heb je nog wat vragen over dit product voordat je het aanschaft? Gebruik dan dit formulier of stuur stuur een berichtje via What's App.