SALE!

Het Blauwe Huis – Verzorgende olie

8,4922,90

Deze biologische oliën van Het Blauwe huis zijn gebaseerd op koudgeperste olijfolie en bloemen of plantendelen. De oliën kunnen gebruikt worden als huidolie, massageolie en als badolie. Ook worden ze veel gebruikt voor wikkels.Het Blauwe Huis

Beschrijving

Biologische Verzorgende olie van Het Blauwe huis

Het Blauwe Huis maakt diverse verzorgende oliën. Deze oliën zijn een maceraat, gebaseerd op koudgeperste olijfolie en bloemen of plantendelen. Sommige bloemen of plantdelen worden gedroogd verwerkt, andere juist vers. De bloemen of plantdelen worden, soms in verschillende cycli, getrokken in de olie, die daarna meerdere keren wordt gezeefd. Enkele producten staan gedurende langere tijd buiten in het zonlicht om te trekken, andere producten wordt gebruik gemaakt van een warmtekast. Door deze werkmethode en de lange tijd van inwerken en trekken ontstaan maceraten van een hoogwaardige kwaliteit en een grote verzorgende waarde. Alle verzorgende oliën zijn voor uitwendig gebruik.

Extra informatie

GewichtN/B
AfmetingenN/B
Variatie

Amandel, Goudsbloem, Jojoba, Kamille, Lavendel, Rozemarijn, Rozen, Salie-tijm, Sint-Jans

Merk

Het Blauwe Huis

Natuurlijke olie & kruiden van Het Blauwe Huis

Specialist in het telen, drogen en selecteren van biologische en biodynamische kruiden. Dat is Het Blauwe Huis al sinds 1976. Ze telen een deel van hun kruiden zelf en wat beter groeit onder de zon, kopen ze in bij bevriende biologische en biodynamische bedrijven in het buitenland. Ze malen en mengen alle kruiden zelf en verpakken hun assortiment met de hand.
Het Blauwe Huis