Het Blauwe Huis – Verzorgende olie

7,8619,32

Deze biologische oliën van Het Blauwe huis zijn gebaseerd op koudgeperste olijfolie en bloemen of plantendelen. De oliën kunnen gebruikt worden als huidolie, massageolie en als badolie. Ook worden ze veel gebruikt voor wikkels.

Het Blauwe Huis

Beschrijving

Biologische Verzorgende olie van Het Blauwe huis

Het Blauwe Huis maakt diverse verzorgende oliën. Deze oliën zijn een maceraat, gebaseerd op koudgeperste olijfolie en bloemen of plantendelen. Sommige bloemen of plantdelen worden gedroogd verwerkt, andere juist vers. De bloemen of plantdelen worden, soms in verschillende cycli, getrokken in de olie, die daarna meerdere keren wordt gezeefd. Enkele producten staan gedurende langere tijd buiten in het zonlicht om te trekken, andere producten wordt gebruik gemaakt van een warmtekast. Door deze werkmethode en de lange tijd van inwerken en trekken ontstaan maceraten van een hoogwaardige kwaliteit en een grote verzorgende waarde. Alle verzorgende oliën zijn voor uitwendig gebruik.

Extra informatie

Variatie

Amandel, Goudsbloem, Jojoba, Kamille, Lavendel, Rozemarijn, Rozen, Salie-tijm, Sint-Jans

Vragen over dit product

Heb je nog wat vragen over dit product voordat je het aanschaft? Gebruik dan dit formulier of stuur stuur een berichtje via What's App.