Grünspecht – Biologische natuurrubber bijtring

6,99

  • Prettig oppervlak voor tandvleesmassage
  • Zacht en makkelijk vast te pakken
  • Vrij van gifstoffen, siliconen en chemische weekmakers
  • Bevordert motorische vaardigheden en tastzin van de baby
  • Van 100% natuurlijk rubber

Uitverkocht

Grünspecht

Beschrijving

Biologische natuurrubber bijtring

Baby’s hebben vaak last van doorkomende tandjes. Veel kwijlen, huilerig, slecht slapen, het hoort er allemaal bij. Vaak vinden baby’s het dan prettig om op iets te bijten, de druk kan de pijn iets verlichten. Deze biologische bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en dus milieuvriendelijk en duurzaam. De bijtring is zeer flexibel en zacht en ontworpen om de snijtanden, hoektanden en kiezen te bereiken. Door het lichte gewicht en kindvriendelijke vorm is de organische bijtring heel gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes.

De organische bijtring van Grünspecht is gemaakt van natuurlijk rubber en vrij van gifstoffen, siliconen en chemische weekmakers.

Extra informatie

Veiligheid

Houd er rekening mee dat sommige kinderen allergisch kunnen zijn voor natuurlijk rubber. Als u na gebruik van de bijtring allergische reacties opmerkt, mag u de bijtring onder geen enkele omstandigheid gebruiken. Gebruik onder direct toezicht van volwassenen. Wees extra voorzichtig als uw kind al tanden heeft. Doe de bijtring niet in de vriezer! Dit kan koude schade aan vingers en tandvlees veroorzaken en het materiaal van de bijtring beschadigen. Controleer de bijtring voor en na gebruik op beschadigingen. Gooi de bijtring weg bij het eerste teken van scheuren of andere schade.

Onderhoud

Reinig de bijtring voor elk gebruik met warm water en bewaar deze op een droge en hygiënische plaats. Als de bijtring heel vuil is kan deze ongeveer 30 seconden in kokend water worden ondergedompeld en vervolgens aan de lucht worden gedroogd. Reinig de bijtring alleen in uitzonderlijke gevallen in kokend water, want als deze te vaak op deze manier wordt schoongemaakt, kan dit de levensduur van het product verkorten. Niet geschikt voor verwarming in de magnetron of voor stoomsterilisatie. De bijtring is niet vaatwasmachinebestendig. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om de bijtring schoon te maken. Stel de bijtring niet bloot aan direct zonlicht of hitte, omdat dit het product kan beschadigen. De bijtring kan probleemloos met het huishoudelijk afval worden afgevoerd en thermisch worden gerecycled.

Productie

De biologische bijtring is gemaakt van natuurlijk rubber, dat wordt verkregen uit de Hevea-boom. De rubberboom leeft 25-30 jaar. Vervolgens wordt het verder verwerkt, bijvoorbeeld tot meubelhout. Op zijn plaats zal een nieuwe boom worden geplant.

Vragen over dit product

Heb je nog wat vragen over dit product voordat je het aanschaft? Gebruik dan dit formulier of stuur stuur een berichtje via What's App.