SALE!

Ette Tete – Klimrek MOPITRI – geïnspireerd op Emmi Pikler

66,00288,00

Een eigen klimrek met glijbaan of loopplank in de woonkamer…welk kind wil dat nou niet? Dit klimrek kun je eenvoudig verstellen en in elke gewenste vorm zetten.

Urenlang plezier gegarandeerd!

De verstelbare driehoek MOPITRI helpt je kleintje zijn behendigheid, beweging en motorische vaardigheden te ontwikkelen op basis van de Pikler-pedagogiek.


Wordt binnen 2 tot 7 werkdagen geleverd


Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,
Ette Tete

Beschrijving

Lekker klimmen en klauteren is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling en speelt een grote rol in de motorische vaardigheden en het evenwicht van het kind.  Daarom klimmen kinderen van nature overal op. Letterlijk – overal. Elke klim is een oefening en tegelijkertijd een puzzel. Dit klimrek zorgt dat dit veilig kan gebeuren.

Ette Tete – Klimrek MOPITRI – geïnspireerd op Emmi Pikler

De verstelbare driehoek MOPITRI is een innovatief klimrek met glijbaan van Ette Tete. Verander heel simpel de vorm van de klimdriehoek, zodat het nooit saai wordt. Een lage of steilere driehoek, huisvormig of plat.

Extra informatie

Gewicht 14 kg
Variant

Klimrek + Ramp (2e kans), Klimrek + Ramp, Klimrek + 2x Ramp, Klimrek + 5e segment (FIPITRI) + Ramp, Klimrek los, Ramp los, 5e segment (FIPITRI) los

Materiaal

Glijbaan en poten: Berkenmultiplex (gelakt), Spaken: Berken (onbehandeld)

Merk

Ette Tete

Ette Tete is een Lets familiebedrijf met 20 medewerkers, gespecialiseerd in kindermeubilair zoals de Learning tower en de aanpasbare Pikler driehoek. Het bedrijf is ontstaan door hun eigen kinderen - naarmate hun gezin groeide, nam ook hun behoefte aan kindermeubilair toe. Vanuit de gedachte dat de meubelstukken in het dagelijks leven makkelijk bruikbaar moeten zijn, er mooi uitzien en veilig zijn, maken zij tot op de dag van vandaag meubels. Voor alle meubels wordt alleen gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en alle materialen worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht.
Ette Tete