SALE!

Grapat – Houten Kalender

Oorspronkelijke prijs was: €49,50.Huidige prijs is: €29,70.

Deze houten kalender bestaat uit een 4-delige houten ring, 12 gekleurde houten poppetjes, 2 houten blokjes met cijfers erop en een houten bakje. Op de houten ring staan de maanden van het jaar aangegeven in het Nederlands. Om je kindje kennis te laten maken met de verschillende dagen, maanden en seizoenen leg je het poppetje van de huidige maand in het bakje en de blokjes met cijfers zet je op de juiste datum. Je kunt deze kalender ook combineren met de set Wonderen van Grapat.

Afmetingen: poppetje 60 mm hoog, diameter houten ring 220 mm. Leeftijd: vanaf 12 maanden.

Uitverkocht

Artikelnummer: 17-167 Categorie: Tags: ,
Grapat Logo

Beschrijving

Grapat – Houten Kalender

Het houten speelgoed van Grapat bestaat uit losse elementen die op allerlei manieren te combineren zijn. Het speelgoed bevordert de creativiteit en geeft ruimte voor het ontwikkelen van het eigen fantasiespel. Grapat speelgoed wordt gemaakt van duurzaam beukenhout, er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke verfstoffen en plantaardige oliën, veilig voor kind en milieu.

Merk

Grapat

Het Spaanse familiebedrijf Grapat maakt houten speelgoed met natuurlijke kleurstoffen afgewerkt met pantaardige olie zodat het veilig is om mee te spelen.
Grapat Logo