SALE!

Ette Tete – Klim & speelkubus CUBITRI

85,00322,00

De CUBITRI is een houten klim & speelkubus met verschillende zijden om het vrije spel te stimuleren. De klim & speelkubus biedt eindeloze mogelijkheden: het touw en de treden om lekker te klimmen, behendigheid en grip te ontwikkelen. De cirkel: om doorheen te kruipen, de grove motoriek te stimuleren en obstakels te overwinnen. Het vierkant met gordijnen: om een schuilplaats of speelhuisje te creëren. Alles bij elkaar is de klim & speelkubus een speelattribuut zonder grenzen – de fantasie van je kindje bepaalt de regels.


Wordt binnen 2 tot 7 werkdagen geleverd


Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,
Ette Tete

Beschrijving

Ette Tete – Klim & speelkubus CUBITRI

De CUBITRI is geïnspireerd op het gedachtegoed van Emmi Pikler en Maria Montessori. De klim & speelkubus stimuleert de grove motoriek, behendigheid, het evenwicht en de kracht. Je kindje doet ontdekkingen, ontwikkelt verbeeldingskracht en het bevordert het cognitief leren.
Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Variant

Klim & speelkubus + Ramp, Klim & speelkubus, Ramp

Materiaal

Berkenmultiplex met een niet-giftige UV-lak op waterbasis die veilig is voor kinderen. CE, UKCA gecertificeerd, stabiele constructie. Ronde randen en geen zichtbare schroeven. Gordijn: 100% OEKO-TEX gecertificeerd katoen.

Merk

Ette Tete

Ette Tete is een Lets familiebedrijf met 20 medewerkers, gespecialiseerd in kindermeubilair zoals de Learning tower en de aanpasbare Pikler driehoek. Het bedrijf is ontstaan door hun eigen kinderen - naarmate hun gezin groeide, nam ook hun behoefte aan kindermeubilair toe. Vanuit de gedachte dat de meubelstukken in het dagelijks leven makkelijk bruikbaar moeten zijn, er mooi uitzien en veilig zijn, maken zij tot op de dag van vandaag meubels. Voor alle meubels wordt alleen gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en alle materialen worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht.
Ette Tete