Ruilen & Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop, kan deze binnen 14 dagen ter retour bij ons aangemeld worden. Daarna heb je nog 14 dagen om de bestelling aan ons retour te zenden. Wanneer wij de retour in goede orde hebben ontvangen, krijg je zowel het aankoopbedrag van de producten als de eventueel betaalde verzendkosten binnen 14 dagen terug. Wanneer je een gedeelte van je bestelling retourneert krijg je het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen terug. Eventuele kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.

Wij accepteren retourzendingen alleen wanneer de artikelen aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • je hebt niet geprobeerd een gebrek zelf te herstellen;
  • de retourzending is voldoende gefrankeerd.

Wanneer een retourzending hier niet aan voldoet kunnen wij de retour niet verwerken en wordt de retourzending op kosten van de koper teruggestuurd.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourneren

Voor het retourneren hanteren wij een retourformulier. Vul deze in en stuur het digitaal naar info@mira-mira.nl.

Nadat wij het formulier hebben ontvangen krijg je een bevestiging met akkoord voor de retourzending terug, hierna kun je de producten retour zenden. Retourzendingen zijn voor eigen risico. MIRA MIRA is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde producten. Ons advies is om bij het verzenden altijd om een verzendbewijs te vragen. Wanneer het product aan bovenstaande voorwaarden voldoet storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk –  maar uiterlijk 14 dagen na ontvangst – terug.
Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Stuur het artikel dan volgens bovenstaande stappen en voorwaarden terug en plaats een nieuwe bestelling.