Ette Tete – Learning Tower Step ‘n Sit

129,00

Een innovatief meubel waarmee je, je kleintje kunt betrekken bij de dagelijkse activiteiten. Naast de functie van Learning Tower, kan dit meubel in een handomdraai omgevormd worden tot een zitje met tafel om te spelen of voor andere activiteiten.Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,
Ette Tete

Beschrijving

De learning Tower Step ‘n Sit van Ette Tete

Je herkent het vast wel, je kindje trekt aan je been omdat het zo nieuwsgierig is wat je in de keuken aan het doen bent. Betrek je kleintje eenvoudig bij je bezigheden. Deze prachtig vormgegeven learning tower (Helper tower) van Ette Tette is de oplossing. Zet het meubel eenvoudig tegen het aanrecht of de tafel door het lichte gewicht. Het ontwerp is gebaseerd op het basisprincipe van de Montessori-pedagogiek voor het ontwikkelen van de onafhankelijkheid en betrokkenheid van het kind bij alledaagse taken. De helper tower neemt niet veel ruimte in beslag en combineert twee noodzakelijke kindermeubels in één: een stoel en een opstapje.

Extra informatie

Gewicht8 kg
Afmetingen40 × 40 × 90 cm
Kleur

Wit

Material

15 mm berken multiplex

Merk

Ette Tete

Ette Tete is een Lets familiebedrijf met 20 medewerkers, gespecialiseerd in kindermeubilair zoals de Learning tower en de aanpasbare Pikler driehoek. Het bedrijf is ontstaan door hun eigen kinderen - naarmate hun gezin groeide, nam ook hun behoefte aan kindermeubilair toe. Vanuit de gedachte dat de meubelstukken in het dagelijks leven makkelijk bruikbaar moeten zijn, er mooi uitzien en veilig zijn, maken zij tot op de dag van vandaag meubels.Voor alle meubels wordt alleen gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en alle materialen worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht.
Ette Tete