Ette Tete – Klimrek MOPITRI – geïnspireerd op Emmi Pikler

64,00307,00

Een eigen klimrek met glijbaan of loopplank in de woonkamer…welk kind wil dat nou niet? Dit klimrek kun je eenvoudig verstellen en in elke gewenste vorm zetten.

Urenlang plezier gegarandeerd!

De verstelbare driehoek MOPITRI helpt je kleintje zijn behendigheid, beweging en motorische vaardigheden te ontwikkelen op basis van de Pikler-pedagogiek.

Ette Tete

Beschrijving

Lekker klimmen en klauteren is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling en speelt een grote rol in de motorische vaardigheden en het evenwicht van het kind.  Daarom klimmen kinderen van nature overal op. Letterlijk – overal. Elke klim is een oefening en tegelijkertijd een puzzel. Dit klimrek zorgt dat dit veilig kan gebeuren.

Ette Tete – Klimrek MOPITRI – geïnspireerd op Emmi Pikler

De verstelbare driehoek MOPITRI is een innovatief klimrek met glijbaan van Ette Tete. Verander heel simpel de vorm van de klimdriehoek, zodat het nooit saai wordt. Een lage of steilere driehoek, huisvormig of plat.

 

Extra informatie

Gewicht14 kg
Variant

Klimrek + Ramp, Klimrek + 2x Ramp, Klimrek + 5e segment (FIPITRI) + Ramp, Klimrek los, Ramp los, 5e segment (FIPITRI) los

Materiaal

Glijbaan en poten: Berkenmultiplex (gelakt), Spaken: Berken (onbehandeld)

Vragen over dit product

Heb je nog wat vragen over dit product voordat je het aanschaft? Gebruik dan dit formulier of stuur stuur een berichtje via What's App.