Ette Tete – Helper Tower – Step up!

109,00

Een innovatief meubel waarmee je, je kleintje kunt betrekken bij de dagelijkse activiteiten. De learning tower zet je gemakkelijk bij het aanrecht of de eettafel zodat je samen kunt koken.Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,
Ette Tete

Beschrijving

Helper Tower – Step up!

Je herkent het vast wel, je kindje trekt aan je been omdat het zo nieuwsgierig is wat je in de keuken aan het doen bent. Betrek je kleintje eenvoudig bij je bezigheden. Deze prachtig vormgegeven learning tower (Helper tower) van Ette Tette is de oplossing. Zet het meubel eenvoudig tegen het aanrecht of de tafel door het lichte gewicht. Het ontwerp is gebaseerd op het basisprincipe van de Montessori-pedagogiek voor het ontwikkelen van de onafhankelijkheid en betrokkenheid van het kind bij alledaagse taken. De Helper Tower neemt niet veel ruimte in en is ondanks zijn lichte gewicht super sterk en stabiel.

 

Extra informatie

Gewicht7 kg
Materiaal

Berken multiplex, verf op waterbasis

Kleur

Hout, Wit

Hoogte

90 cm

Breedte en diepte

40 x 40 cm

Platform hoogte

45cm

Platform afmetingen

28 x 40 cm

Merk

Ette Tete

Ette Tete is een Lets familiebedrijf met 20 medewerkers, gespecialiseerd in kindermeubilair zoals de Learning tower en de aanpasbare Pikler driehoek. Het bedrijf is ontstaan door hun eigen kinderen - naarmate hun gezin groeide, nam ook hun behoefte aan kindermeubilair toe. Vanuit de gedachte dat de meubelstukken in het dagelijks leven makkelijk bruikbaar moeten zijn, er mooi uitzien en veilig zijn, maken zij tot op de dag van vandaag meubels.Voor alle meubels wordt alleen gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en alle materialen worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht.
Ette Tete

Andere suggesties…