Binnenkort: E-mailconsult

Verbinding en verdieping

Je merkt dat je tegen bepaalde dingen in het ouderschap of in het contact met je kind aanloopt en er zelf niet meer helemaal uitkomt. Je partner, ouders en vrienden heb je het al voorgelegd maar je voelt je niet echt gehoord en geholpen door de oplossingen die ze direct aandragen. Je wilt iemand die je echt naar je luistert en met je meedenkt. Die bij jullie situatie aansluit en verder kijkt dan “hoe het hoort”.

Ik help je graag! Ik weet als geen ander hoe alleen je, je soms kunt voelen in het ouderschap. Ik ben inmiddels 4 jaar moeder van onze dochter en dat is letterlijk en figuurlijk een hele reis geweest. Wij woonden tijdens mijn zwangerschap in Spanje en daar leerde ik om op mijn gevoel te vertrouwen en alles wat ik altijd voor normaal had aangenomen te bevragen. Toen kwam ik al snel uit bij natuurlijk en onvoorwaardelijk ouderschap, maar eenmaal terug in Nederland merkte ik dat ik het toch wel heel anders deed dan de meeste anderen. Ik voelde mij hier alleen in. In de jaren die volgden ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in bewust ouderschap en steeds meer mensen tegengekomen die het ook anders doen. Ik gun andere ouders ook een open blik om verder te kijken en het gevoel dat ze er niet alleen voorstaan. Ik wil als mede-ouder en vanuit mijn achtergrond in de hulpverlening dan ook heel graag met je meedenken.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je stuurt mij jouw verhaal. Ik heb geen oordeel en vind niets gek, dus schrijf lekker van je af. Binnen 5 werkdagen neem ik contact met je op. Ik sluit bij jouw situatie aan. Samen gaan we de diepte in. Wat je hierbij van mij kunt verwachten is dat ik écht naar je luister en je een persoonlijk advies op maat geef.

Wat krijg je?

  • 3 e-mailconsulten (intake, advies, afronding)
  • Verbinding met een mede-ouder
  • Een luisterend oor en iemand die bij jouw situatie aansluit
  • Een persoonlijk advies op maat
  • Verhelderende vragen, tips en opdrachten

Jouw investering €49,50

Wil je meer weten e-mail naar info@mira-mira.nl