Positief over Bevallen kaartenset – Milli Hill – Visuele kaarten voor je geboorteplan

24,90

Fantastisch visueel hulpmiddel voor zowel zorgverleners als aanstaande ouders!

Overdenk al je bevallingskeuzes met dit handige kaartdek bestaande uit 100 kaarten, gebaseerd op Milli Hills bestseller Positief over bevallen. De kaarten kunnen op allerlei manieren worden gebruikt: door zwangere vrouwen (en hun partners) die op een visuele en dynamische manier willen nadenken over hun bevallingskeuzes, doula’s, verloskundigen, of door geboortezorgprofessionals als vertrekpunt voor activiteiten en gesprekken met hun cliënten.

Ook intresse in het boek? Bestel hem hier.

Slechts 1 resterend op voorraadCategorie:
Uitgeverij Samsara

Beschrijving

Positief over Bevallen kaartenset – Milli Hill – Visuele kaarten voor je geboorteplan

Milli Hill richtte in 2012 de Positive Birth Movement (PBM) op, een wereldwijd netwerk van discussiegroepen over zwangerschap, met als doel het verbeteren van bevallingen en een betere toegang voor vrouwen tot steun en informatie. Ze schrijft daarnaast talloze publicaties over bevallen, borstvoeding geven en moederschap. Twee jaar lang schreef ze een populaire column voor best Magazine, en op dit moment is zij columnist voor Telegraph Women.

Kate Evans is prijswinnend cartoonist, artiest, activist, auteur en moeder. Haar werken verschenen o.a. in The Guardian.

Merk

Samsara

Uitgeverij Samsara werd in 2003 opgericht door Wim Zonjee en Wouter Schopman. Het was de eerste Nederlandse uitgeverij die zich volledig toelegde op het uitgeven van boeken over non-dualiteit. Toen Wim Zonjee in 2015 overleed, besloot Wouter Schopman de uitgeverij voort te zetten. Inmiddels heeft uitgeverij Samsara haar fonds verbreed en haar team uitgebreid, en publiceert behalve boeken over non-dualiteit ook titels op het gebied van psychologie, kunst, filosofie en gezondheid.
Uitgeverij Samsara