De eerste veertig dagen – Heng Ou

24,90

Voeding en inspiratie voor de kersverse moeder

De eerste veertig dagen na de geboorte van een kind zouden een essentiële en bijzondere periode van rust en herstel moeten zijn voor de jonge moeder. De postpartum-ervaring van auteur Heng Ou inspireerde haar om dit boek – vol waardevolle tips rondom het zorgen voor de moeder in de eerste veertig dagen na de geboorte – te creëren. De basis van dit boek vormt haar ervaring met Zuo Yuezi, een vaste periode van ‘cocooning’, waarin een vrouw thuisblijft en zich concentreert op genezing en binding met haar baby.

Uitverkocht

Categorie:
Uitgeverij Samsara

Beschrijving

De eerste veertig dagen – Heng Ou

Omdat moderne moeders er vaak toe worden gedwongen of zelf kiezen om voortijdig ‘aan het werk te gaan’’ na de bevalling van hun baby, staan zij vaak alleen met de fysieke en emotionele uitdagingen van deze nieuwe fase in hun leven. Dit boek biedt voor de eerste veertig dagen een bron van verbinding en herkenning, met waardevolle voedingstips en ondersteuning in deze emotioneel turbulente periode.

Het boek bevat zestig eenvoudige recepten, die het lichamelijke herstel versterken door middel van gezonde maaltijden, snacks en kalmerende en lactatie bevorderende theesoorten. Naast de voedingsrecepten biedt dit boek warme en bemoedigende adviezen over hoe om te gaan met de grote veranderingen tijdens de postpartum periode, zoals de veranderingen in je relatie en het genieten van de betekenis van zwangerschap en geboorte.

De eerste veertig dagen is fraai geïllustreerd om zowel inspirerend als rustgevend te zijn, maar het is bovenal een praktische gids voor alle nieuwe en aanstaande moeders en een perfecte bondgenoot tijdens de eerste weken met een nieuwe baby.

Merk

Samsara

Uitgeverij Samsara werd in 2003 opgericht door Wim Zonjee en Wouter Schopman. Het was de eerste Nederlandse uitgeverij die zich volledig toelegde op het uitgeven van boeken over non-dualiteit. Toen Wim Zonjee in 2015 overleed, besloot Wouter Schopman de uitgeverij voort te zetten. Inmiddels heeft uitgeverij Samsara haar fonds verbreed en haar team uitgebreid, en publiceert behalve boeken over non-dualiteit ook titels op het gebied van psychologie, kunst, filosofie en gezondheid.
Uitgeverij Samsara